ŚWIADCZYMY USŁuGI CATERINGOWE

Serdecznie zapraszamy do korzystania z oferowanych przez nas usług cateringowych. Warto czasem odpocząć od codziennych obowiązków i dać się zastąpić.

Nasz Szef Kuchni zrobi to na najwyższym poziomie, co z pewnością zachwyci nawet najbardziej wymagających gości.

Zapraszamy do kontaktu z Szefem Kuchni Januszem, który opracuje według potrzeb indywidualną ofertę cateringową.

tel: 507 250 362, mail: janusz197321@wp.pl

oferta wielkanocna

na ciepło

ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ – 25 zł/litr

ROSÓŁ DOMOWY Z MAKARONEM – 20 zł/litr

ZUPA GRZYBOWA – 30 zł/litr

FLAKI – 30 zł/litr

KOTLET DEVOLAY – 10 zł/szt (120G)

ZRAZY WIEPRZOWE ZAWIJANE – 15 zł/szt (150g) + sos

POLICZKI WOŁOWE DUSZONE W SOSIE – 15 zł/100g/50g

PIECZONA PIERŚ KURCZAKA Z MOZZARELLĄ I POMIDORAMI – 12 zł/szt (160g)

KACZKA PIECZONA W CAŁOŚCI FASZEROWANA JABŁKAMI Z SOSEM ŻURAWINOWYM – 80 zł/ok 1600 g

RYŻ PILAW – 12 zł/kg

ZIEMNIAKI PIECZONE – 10 zł/kg

KAPUSTA ZASMAŻANA – 15 zł/kg

ĆWIKŁA Z BURAKÓW I CHRZANU – 15 zł/kg

ryby i sałatki

PSTRĄG W GALARECIE – 10 zł/60g-40g

ŁOSOŚ W GALARECIE – 10 zł/60g-40g

TATAR ZE ŚLEDZIA – 10 zł/100g

TATAR Z ŁOSOSIA – 15 zł/100g

ŚLEDZIE (TUSZKI) SMAŻONE MARYNOWANE W OCCIE – 10 zł/3 szt

ROLADA ZE SZPINAKU I ŁOSOSIA WĘDZONEGO – 8 zł/100g

SAŁATKA JARZYNOWA – 22 zł/kg

SAŁATKA ZE ŚLEDZIA Z CZERWONĄ CEBULĄ I ZIELONYM GROSZKIEM W ŚMIETANIE – 24 zł/kg

SAŁATKA CEZARA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I PARMEZANEM (tostowe grzanki + sos) – 35 zł/kg

mięsa na zimno
i przekąski

DOMOWY PASZTET WIEPRZOWY – 30 zł/300g

PIECZONA ROLADA ZE SCHABU FASZEROWANA BIAŁĄ KIEŁBASĄ I OGÓRKIEM KISZONYM – 6 zł/50g

DUET WĄTROBY DROBIOWEJ I ŚLIWKI MARYNOWANEJ PIECZONE W BOCZKU – 8 zł/3 szt

KARKÓWKA PIECZONA PO ZBÓŁNICKU – 6 zł/50g

ROLADA Z KACZKI – 7 zł/50g

GALARETKA Z NÓŻEK WIEPRZOWYCH – 10 zł/100g

POLĘDWICA WP PIECZONA W BOCZKU – 6 zł/50g

SZYNKA FASZEROWANA SAŁATKĄ JARZYNOWĄ W GALARECIE – 9 zł/100g

JAJKA FASZEROWANE W SKORUPCE (NA CIEPŁO) – 8 zł/3 połówki jajka

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z KURKAMI – 8 zł/2 połówki jajka

W razie pytań i ustalenia szczegółów:
Tel. 507-250-362 (Janusz – kucharz)
mail: janusz197321@wp.pl

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 25 MARCA 2021
NA ADRES MAILOWY JANUSZ197321@WP.PL

CATERING PAKUJEMY W JEDNORAZOWE OPAKOWANIA.
ODBIÓR OSOBISTY 2 LUB 3 KWIETNIA – GODZ. DO USTALENIA
Straszyn, ul. Jana Pawła II 9 – Dom Rekolekcyjny

Koszt dowozu – 30 zł
Płatność za catering i dowóz gotówką przy odbiorze.

POBIERZ OFERTĘ

 dom rekolekcyjny archidiecezji gdańskiej
pod wezwaniem
św. wojciecha

ul. Jana Pawła II 9
83-010 Straszyn

zarząd

Dyrektor Domu Rekolekcyjnego w Straszynie
ks. Robert Mogiełka

konto bankowe

Bank Pekao
49 1240 1242 1111 0010 6929 9668

kontakt

+48 793 657 284
dr.straszyn@gmail.com