
ŚWIADCZYMY USŁuGI CATERINGOWE
Serdecznie zapraszamy do korzystania z oferowanych przez nas usług cateringowych. Warto czasem odpocząć od codziennych obowiązków i dać się zastąpić.
Nasz Szef Kuchni zrobi to na najwyższym poziomie, co z pewnością zachwyci nawet najbardziej wymagających gości.
Zapraszamy do kontaktu z Szefem Kuchni Januszem, który opracuje według potrzeb indywidualną ofertę cateringową.
tel: 507 250 362, mail: janusz197321@wp.pl
oferta wielkanocna
na ciepło
ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ – 25 zł/litr
ROSÓŁ DOMOWY Z MAKARONEM – 20 zł/litr
ZUPA GRZYBOWA – 30 zł/litr
FLAKI – 30 zł/litr
KOTLET DEVOLAY – 10 zł/szt (120G)
ZRAZY WIEPRZOWE ZAWIJANE – 15 zł/szt (150g) + sos
POLICZKI WOŁOWE DUSZONE W SOSIE – 15 zł/100g/50g
PIECZONA PIERŚ KURCZAKA Z MOZZARELLĄ I POMIDORAMI – 12 zł/szt (160g)
KACZKA PIECZONA W CAŁOŚCI FASZEROWANA JABŁKAMI Z SOSEM ŻURAWINOWYM – 80 zł/ok 1600 g
RYŻ PILAW – 12 zł/kg
ZIEMNIAKI PIECZONE – 10 zł/kg
KAPUSTA ZASMAŻANA – 15 zł/kg
ĆWIKŁA Z BURAKÓW I CHRZANU – 15 zł/kg
ryby i sałatki
PSTRĄG W GALARECIE – 10 zł/60g-40g
ŁOSOŚ W GALARECIE – 10 zł/60g-40g
TATAR ZE ŚLEDZIA – 10 zł/100g
TATAR Z ŁOSOSIA – 15 zł/100g
ŚLEDZIE (TUSZKI) SMAŻONE MARYNOWANE W OCCIE – 10 zł/3 szt
ROLADA ZE SZPINAKU I ŁOSOSIA WĘDZONEGO – 8 zł/100g
SAŁATKA JARZYNOWA – 22 zł/kg
SAŁATKA ZE ŚLEDZIA Z CZERWONĄ CEBULĄ I ZIELONYM GROSZKIEM W ŚMIETANIE – 24 zł/kg
SAŁATKA CEZARA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I PARMEZANEM (tostowe grzanki + sos) – 35 zł/kg
mięsa na zimno
i przekąski
DOMOWY PASZTET WIEPRZOWY – 30 zł/300g
PIECZONA ROLADA ZE SCHABU FASZEROWANA BIAŁĄ KIEŁBASĄ I OGÓRKIEM KISZONYM – 6 zł/50g
DUET WĄTROBY DROBIOWEJ I ŚLIWKI MARYNOWANEJ PIECZONE W BOCZKU – 8 zł/3 szt
KARKÓWKA PIECZONA PO ZBÓŁNICKU – 6 zł/50g
ROLADA Z KACZKI – 7 zł/50g
GALARETKA Z NÓŻEK WIEPRZOWYCH – 10 zł/100g
POLĘDWICA WP PIECZONA W BOCZKU – 6 zł/50g
SZYNKA FASZEROWANA SAŁATKĄ JARZYNOWĄ W GALARECIE – 9 zł/100g
JAJKA FASZEROWANE W SKORUPCE (NA CIEPŁO) – 8 zł/3 połówki jajka
JAJKA FASZEROWANE PASTĄ Z KURKAMI – 8 zł/2 połówki jajka

W razie pytań i ustalenia szczegółów:
Tel. 507-250-362 (Janusz – kucharz)
mail: janusz197321@wp.pl
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 25 MARCA 2021
NA ADRES MAILOWY JANUSZ197321@WP.PL
CATERING PAKUJEMY W JEDNORAZOWE OPAKOWANIA.
ODBIÓR OSOBISTY 2 LUB 3 KWIETNIA – GODZ. DO USTALENIA
Straszyn, ul. Jana Pawła II 9 – Dom Rekolekcyjny
Koszt dowozu – 30 zł
Płatność za catering i dowóz gotówką przy odbiorze.
dom rekolekcyjny archidiecezji gdańskiej
pod wezwaniem
św. wojciecha
ul. Jana Pawła II 9
83-010 Straszyn
zarząd
Dyrektor Domu Rekolekcyjnego w Straszynie
ks. Robert Mogiełka
konto bankowe
Bank Pekao
49 1240 1242 1111 0010 6929 9668
kontakt
+48 793 657 284
dr.straszyn@gmail.com